Kittens

Gezocht:

gouden mand voor Mingan

 

Mingan is een 6½ jaar jonge gecastreerde kater, die na zijn jaren als fokkater helaas moeizaam integreert in de groep met oudere poezen. Hoe vriendelijk hij ook is, omgaan met deze dames gaat hem niet goed af.
Dit jaar viert deze lieverd zijn 7de verjaardag en we schenken hem nu graag zijn eigen gouden mand, een 5 sterren huis, waar de plek op de bank voor hem is. En voor hem alleen.
Hij is gewend vrij buiten te lopen maar ook een grote en afgerasterde tuin zou eventueel voldoen ivm de veiligheid.
Hoewel het gezelschap van oudere katten dus niet oké is, vindt Mingan kitten-poesjes wel erg lief en kan die als een grote broer vertroetelen.
Mingan is aanhankelijk en een echte knuffelaar.
Ziet er serieus stoer uit, een prachtig klassieke Noor, ….… met een klein hartje.
Foto’s van Mingan vindt u in zijn album

Overdenking

Goed om te weten!

Voor onze kittens zoeken wij huizen waar de dieren vrije uitloop kunnen hebben in tuin, ren of andersoortig veilig buiten.
Noorse Boskatten zijn niet graag alleen, zorg voor een poezenkameraad(je).
Jonge dieren blijven tot en met 13 weken in de cattery en worden volledig ontwormd, ingeënt, voorzien van chip, paspoort, stamboom en “startpakket” afgegeven.
Onze kittens worden onder de best denkbare omstandigheden grootgebracht.
Wij nemen de verantwoording voor deze kittens en behouden ons het recht voor onze kittens alleen te verkopen aan mensen die wij geschikt achten.
Wij geven de garantie dat wanneer het kitten niet aan de verwachtingen voldoet, het binnen 14 dagen door ons zal worden teruggenomen met restitutie van de aankoopsom.
Besef goed vóór u een kitten aanschaft het volgende:  Katten zijn levende wezens.
Dieren die van lichaam en geest sterk, maar tegelijkertijd óók kwetsbaar zijn en realiseer u dat er ondanks alle toegewijde zorg en veterinaire kennis, er geen garantie kan worden gegeven op een altijd gezond en lang dierenleven.
Serieuze belangstellenden zijn van harte uitgenodigd ons voor informatie te bellen: 0578 – 641840 of post@haretlandstryker.nl
Contact
nl_NLNederlands